Mila Radovanović iz Bele Palanke i Petar Stevanović iz Prokuplja najbolji dečji glumci

Izvor: juGmedia, 30.Maj.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila Radovanović iz Bele Palanke i Petar Stevanović iz Prokuplja najbolji dečji glumci

LEBANE  – Za najbolju glumicu na Smotri dečjih scena juže Srbije u Lebanu proglašena je Mila Radovanović za ulogu Bele Rade u predstavi Uspavana Štrecilija T. Nikoletića dečije scene pozorišta „Hranislav Dragutinović” iz Prokuplja.

Nagrada za glavnu mušku ulogu dodeljena je Petru Stevanoviću za naslovnu ulogu Aladina u predstavi Aladinova čarobna lampa Maje Depolo ODDF „ŽAR PTICA“ iz Surdulice;

Pored niz drugih nagrada, dodeljena je i nagrada za >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << režiju Igoru Tasiću za predstavu Aladinova čarobna lampa Maje Depolo ODDF „ŽAR PTICA“ iz Surdulice, a ta predstava proglašena je I najboljom predstavom.

Smotra dečjih scena pet okruga na jugoistoku Srbije održana je od 24. do 27. maja u Lebanu.

(Kraj)mi
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.