Od danas novi međunarodni prefiks

Izvor: RTS, 01.Okt.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas novi međunarodni prefiks

U Srbiji se od danas za telefoniranje u inostranstvo koristi isključivo novi prefiks 00 što znači da u fiksnoj i u mobilnoj telefoniji prestaje primena ranijeg prefiksa za međunarodni telefonski saobraćaj 99.
Preduzeće za telekomunikacije "Telekom Srbija" a.d. saopštilo je od 1. aprila uveden novi međunarodni prefiks "00", koji se koristi prilikom poziva ka inostranstvu.
U peri...
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telefoniranje samo u lokalu od 22.00 do sutra u 5.00

Izvor: Kurir, 30.Sep.2008, 15:37

BEOGRAD, 30. septembra 2008. (Beta) - Preduzeće "Telekom Srbija" saopštilo je da će večeras od 22.00 do sutra u 5.00, pretplatnici iz mrežne grupe 026 Smederevo moći da telefoniraju samo u lokalu. Kako se navodi, pretplatnikci iz Velikog Orašja, Miloševca, Krnjeva, Lozovika i Šaraoca ostvarivaće...

Nastavak na Kurir...

Poziv za inostranstvo sa "00"

Izvor: B92, 01.Okt.2008

Beograd -- U Srbiji se od danas za telefoniranje u inostranstvo koristi isključivo novi prefiks "00"... Iz Telekoma Srbija je saopšteno da samim tim u fiksnoj i u mobilnoj telefoniji prestaje primena ranijeg prefiksa za međunarodni telefonski saobraćaj "99"...Korisnici mobilne telefonije koji pozivaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.