Barać: Vlada htela da proda Telekom bez tendera

Izvor: TvojPortal.com, 13.Maj.2011, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barać: Vlada htela da proda Telekom bez tendera

(vesti online) Predsednca Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Verica Barać zatražila je danas od Vlade da objavi koliko je građane koštao neuspeli pokušaj prodaje Telekoma i ko je odgovoran za nestručno vođeni postupak, koji je naneo štetu i tom preduzeću i državi.


"To što su Radna grupa za prodaju Telekoma i Vlada na kraju, ipak, odustali od prodaje, ne znači da u postupku za njegovu prodaju nije bilo korupcije, kako to poslednjih dana najviši predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << vlasti pokušavaju da predstave građanima Srbije", istakla je Barać u pisanoj izjavi.
"U ovom slučaju, pritisak javnosti i upozorenja stručnjaka da se prodaja Telekoma vodi netransparentno i nestručno, dali su rezultate, zbog čega je Vlada bila prinuđena da odustane od prodaje tog preduzeća", naglasila je ona.Ostatak vesti pročitajte na linku

Srbijatelekomvladatender
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Telekom Srbija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.