Austrijanci ipak kupuju Telekom?

Izvor: TvojPortal.com, 21.Apr.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijanci ipak kupuju Telekom?

(vesti online) Telekom Austrija spreman da plati Srbiji 31 odsto, a da za 20 odsto OTE-ovih akcija da VIP. Dodatni rokovi traženi su zbog stava EU da nije prihvatljivo da Telekom Austrija drži 70 odsto tržišta.
 

Telekom Austrija u pregovorima za kupovinu Telekoma Srbija pokušava da izdejstvuje novo, dosta komplikovanije rešenje. Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, ideja je da Telekom Austrija kupi od Vlade Srbije 31 odsto akcija, dok bi za 20 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << akcija koje drži OTE bila napravljena razmena - Dojče telekom (vlasnik OTE-a) prepustio bi te akcije austrijskom operateru, ali bi u zamenu za njih preuzeo VIP mobile.
Ostatak vesti pročitajte na linku

ekonomijaSrbijaTelekom Austrijakupovina
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Telekom Srbija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.