Zvezda - Da se novi predsednik ne saplete već na startu?

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Da se novi predsednik ne ''saplete'' već na startu?

Bliže se izbori u Zvezdi, još uvek ne znamo ko će sve ući u trku, ali ko god da bude izabran za novog predsednika, imaće ogromnu odgovornost već u prvim danima svog mandata.

Naime, predsednički izbori u Crvenoj zvezdi zakazani su za 11. oktobar, a samo četiri dana kasnije crveno-belima ističe rok da ispune uslove UEFA na monitoringu po pitanju nastavka procesa za dobijanje evropske licence >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za narednu sezonu.

O čemu se radi?

Zvezda će do pomenutog datuma morati da izmiri, ili da refinansira zaostale obaveze u iznosu od oko 3.8 miliona evra, a ako to ne učini, od evropskih snova za sledeću godinu neće biti ništa.

Iz aktuelnog rukovodstva su već u više navrata isticali da izbori dolaze u ''nevreme'', kako zbog tog uslova UEFA, tako i zbog serije pobeda u koju je ekipa Crvene zvezde ušla u poslednje vreme i 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Jedino ukoliko sadašnja uprava, čiji je veći broj članova ''u ostavci'', pomenuto pitanje ne reši znatno pre zadatog roka, novi predsednik neće biti u problemu, u suprotnom Zvezdu čeka nova neizvesnost u narednih mesec dana.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda u problemu, UEFA licenca na koncu!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2015, 09:58

Izbori, kad im vreme nije!..Bliže se izbori u Zvezdi, još uvek ne znamo ko će sve ući u trku, ali ko god da bude izabran za novog predsednika, imaće ogromnu odgovornost već u prvim danima svog mandata...Naime, predsednički izbori u Crvenoj zvezdi zakazani su za 11. oktobar, a samo četiri dana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.