Zaoštravanja odnosa dve države

Izvor: Danas, 03.Jan.2010, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaoštravanja odnosa dve države

Teže je očekivati da dođe do povlačenja hrvatske tužbe sada kada je Srbija podnela kontratužbu za genocid. Utoliko pre, jer velike šanse za pobedu na hrvatskim predsedničkim izborima ima Ivo Josipović, koji je veoma ponosan na to što je autor hrvatske tužbe.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Puhovski: Političke tužbe

Izvor: B92, 04.Jan.2010, 00:45

Beograd, Zagreb -- Teško je očekivati da dođe do povlačenja hrvatske tužbe sada kada je Srbija podnela kontratužbu za genocid, kaže profesor univerziteta u Zagrebu Žarko Puhovski... "To su očito političke tužbe i nema spora među stručnjacima da su izgledi da bilo koja strana dobije proces...

Nastavak na B92...

Žarko Puhovski: "Teško da će hrvatska tužba biti povučena"

Izvor: Cafe.ba, 04.Jan.2010

Teško je očekivati da dođe do povlačenja hrvatske tužbe protiv Srbije, sada kada Srbija podnosi kontratužbu za genocid pred Međunarodnim sudom pravde, izjavio je profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Žarko Puhovski.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.