Izvor: Njuz.net, 16.Avg.2022, 14:11

Vučić saopštio da je popularniji od Vaska Žabate

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 16. avgust 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je danas vanrednu konferenciju za medije na kojoj je obelodanio rezultate istraživanja koji pokazuju da je ubedljivo popularniji od Vaska Žabate.
U obraćanju naciji predsednik je saopštio da je u istraživanju, između ostalog, jedno od pitanja glasilo “Za koga biste glasali da su predsednički izbori sutra?”, a ponuđene opcije bile su on i Vasko Žabata.
– Za mene bi u ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << glasalo 53 odstro građana, a za tog stručnjaka, kako se beše zove, Ćabata, glasalo bi samo 47 odsto građana Srbije. Ovo pokazuje da ljudi u Srbiji prepoznaju i cene rad, trud i marljivost, a ne kukavičija jaja koja podmeće opozicija, pa bila ona i iz Bugarske – izjavio je Vučić na konferenciji.
Prema njegovim rečima, Vasko Žabata jeste za kratko vreme napravio ozbiljan rezultat što se tiče podrške među građanima.
– Mnogi su odmah potrčali da uskliknu “Vaska Žabatu za predsednika!”, ali ne ide to tako, ovo je uređena država. Neka gospodin uzme naše državljanstvo, pa neka formira stranku, pa neka se kandiduje na izborima, pa neka osvoji podršku građama i nema problema, ja ću se skloniti. Ali ne vredi, narodi ih neće. Ne može da mu pomogne ni onaj njegov, Ceca Mecata, tako se valjda zove. Od obojice bih imao više glasova ja sam! – ocenio je predsednik.
On je na kraju obraćanja konstatovao da se obistinjuju njegove slutnje da će se ceo region, pa i šire, ujediniti protiv njega i Srbije.
– Previše smo ojačali i to mnogima smeta. Čuli smo da je na srpskom Tiktoku i tim čudima sve popularnija ona pesma ‘Numa, numa’ ili ‘Numa numa ej’, kako hoćete, tako da izgleda da je sada upleten i moldavski faktor. Radimo istraživanja, pa ćemo videti čiji je rejting bolji, moj ili ‘Numin, numin, ej’ – zaključio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.