Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2024, 11:50

Vrhovni sud SAD danas razmatra da li Trampu zabraniti da se kandiduje

Vrhovni sud SAD danas će razmatrati da li bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu treba zabraniti da se kandiduje za predsednika. Sudije Vrhovnog suda treba da odluče da li Tramp može da bude izbrisan sa glasačkog listića na predsedničkim izborima ove godine u američkoj državi Kolorado, na osnovu odluke suda u toj državi, zbog navodnog organizovanja pobune svojih pristalica na Kapitolu 6. januara 2021. godine, objavio je Bi-Bi-Si (BBC).
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRHOVNI SUD SAD DANAS DONOSI ODLUKU: Da li će zabraniti Trampu da se kandiduje na izborima?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024

Veoma važan dan za bivšeg predsednika SAD..Vrhovni sud SAD danas će razmatrati da li bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu treba zabraniti da se kandiduje za predsednika. ..Sudije Vrhovnog suda treba da odluče da li Tramp može da bude izbrisan sa glasačkog listića na predsedničkim izborima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Presuda Vrhovnog suda SAD primenjivaće se na sve države: Hoće li Tramp imati pravo da se kandiduje za predsednika?

Izvor: Danas, 08.Feb.2024

Vrhovni sud SAD danas treba da odluči da li Donald Tramp ima pravo da se kandiduje za predsednika.

Nastavak na Danas...

Vrhovni sud SAD deluje skeptično u pogledu uklanjanja Trampa sa glasačkih listića u Koloradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2024

Vrhovni sud SAD, na osnovu usmene rasprave održane danas, ne deluje naklonjen ideji da se bivšem predsedniku SAD Donald Tramp zabrani da bude na glasačkom listiću u američkoj saveznoj državi Kolorado, ako on ponovo postane republikanski kandidat za tu funkciju, javljaju svetski mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.