(VIDEO) TRAMP BAŠ PUN SAMOPOUZDANJA: I da ubijem nekog, pristalice bi ostale uz mene!

Izvor: Kurir, 24.Jan.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TRAMP BAŠ PUN SAMOPOUZDANJA: I da ubijem nekog, pristalice bi ostale uz mene!

Pretendent za kandidata Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp je toliko uveren u lojalnost svojih pristalica da je izjavio da bi oni ostali uz njega čak i da ubije nekog.

.@realDonaldTrump: "I could stand in the middle of 5th avenue and shoot somebody and I wouldn't lose any voters" https://t.co/H7IDgNF1nk

"Ja bih mogao da stanem nasred Pete avenije i ubijem nekog iz pištolja i opet ne bih izgubio nijednog glasača, znate?", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Tramp sinoć u obraćanju skupu u koledžu Dordt u gradu Su Senter u Ajovi i dodao: "To je neverovatno."

Američki milijarder je takođe oštro kritikovao konzervativnog komentatora Glena Beka, koji je podržao Trampovog rivala Teda Kruza, prenela je agencija AP. Bek u javnosti otvoreno podržava Kruza i gotovo se uopšte ne uzdržava u kritikovanju Trampa.

"Prošlo je vreme za gluposti i taktike iz rijaliti emisija", upozorio je Bek na skupu podrške Kruzu i dodao da bi ukoliko Tramp 1. februara bude proglašen zvaničnim kandidatom Republikanaca, to imalo dalekosežne posledice.

Glenn Beck, backing Cruz, says Trump win would be 'snowball to hell’ https://t.co/wFlqXFEzd5 via @SusanPage

"Ako Donald Tramp pobedi, to će biti kao snežna grudva na putu za pakao", istakao je Bek. Tramp je sinoć u Su Senteru Beka nazvao "luzerom" i "jadnikom".

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"I da ubijem nekog, pristalice bi ostale uz mene"

Izvor: Mondo, 24.Jan.2016

Pretendent za kandidata Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp je toliko uveren u lojalnost svojih pristalica da je izjavio da bi oni ostali uz njega čak i da ubije nekog...Foto: AP Photo/Kevin Hagen.."Ja bih mogao da stanem nasred Pete avenije i ubijem nekog iz pištolja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.