VELIKA AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE: U više gradova otkrivene zloupotrebe pred sutrašnje izbore, evo šta je sve pronađeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 21:04

VELIKA AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE: U više gradova otkrivene zloupotrebe pred sutrašnje izbore, evo šta je sve pronađeno

Pretresano je više lokacija, a radi se na prikupljanju dokaza i izjava osoba za koje su postojale informacije da su počinile krivična dela.

Policija je u više gradova Crne Gore sprovela akcije na otkrivanju i sprečavanju zloupotreba u susret predsedničkim izborima u nedelju, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije.

Podgorička policija je u jednom od pretresa našla izborni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << materijal s imenima i oznakama, dok su u drugom pronašli biračke spiskove i kopije ličnih karata, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz policije. O svemu je, dodaje se, obavešteno i tužilaštvo.

Takođe, policiji i tužilaštvu u Bijelom Polju je prijavljeno da su nepoznate osobe pokušale da uzmu lične karte od korisnika tamošnjeg Doma starih i drugih osoba, kako bi ih sprečili da glasaju u nedelju.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policija Crne Gore pronašla izborni materijal i kopije ličnih karata

Izvor: B92, 01.Apr.2023

Podgorica -- Crnogorska policija je večeras sprovela akcije na više lokacija u cilju sprečavanju zloupotreba u susret predsedničkim izborima, koji se održavaju sutra...Kako prenosi RTCG, podgorička policija je u jednom od pretresa našla izborni materijal s imenima i oznakama, dok su u drugom pronašli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.