ULAZIMO U DRUGI KRUG I POBEĐUJEMO Poznat prvi kandidat na predsedničkim izborima u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 00:24

"ULAZIMO U DRUGI KRUG I POBEĐUJEMO" Poznat prvi kandidat na predsedničkim izborima u Crnoj Gori

Tu odluku treba da verifikuje Glavni odbor Evrope sad.

Predsedništvo Pokreta Evropa sad jednoglasno je danas odlučilo da svog lidera Milojka Spajića kandiduje na predstojećim izborima za predsednika Crne Gore.

Milojko Spajić je prvi poznati predsednički kandidat uoči izbora zakazanih za 19. mart.

U saopštenju Pokreta piše da "relevantna i kredibilna istraživanja javnog mnjenja jasno pokazuju da predsednik Pokreta Evropa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sad ulazi u drugi krug i pobeđuje kandidata DPS-a, ma ko on bio".

- Upućujemo poziv svim građanskim i manjinskim partijama koje dele našu viziju Crne Gore, da podrže Milojka Spajića i budu deo velike pobede na predstojećim izborima i time daju doprinos objedinjavanju istinski evropskih i demokratskih snaga - naveli su u saopštenju.

Evropa sad je vanparlamentrani pokret, osnovan u junu, koji predvode bivši ministri u prvoj vladi posle izbora premijera Zdravka Krivokapića – Milojko Spajić i Jakov Milatović. Oni su ostvarili dobar rezultat na podgoričkim izborima i Milatović će biti gradonačelnik.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.