U Gvatemali uhapšena bivša prva dama

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Gvatemali uhapšena bivša prva dama

Vlasti Gvatemale saopštile su danas da su uhapsile Sandru Tores, bivšu prvu damu zemlje koja je bila kandidat na nedavno održanim predsedničkim izborima, pod sumnjom da je prekršila pravila finansiranja tokom izborne kampanje.

Istražitelji su pretresli njen dom i odveli je na sud.

Sandra Tores je bila u braku sa bivšim predsednikom Gvatemale Alvarom Kolomom, koji je vladao od 2008. do 2012. godine.

Ona je u drugom krugu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << predsedničkih izbora izgubila od kandidata desnice Alehandra Đamateija.

Sandra Tores je optužena da nije prijavila sva finansijska sredstva kojima raspolaže njena stranka "Jedinstvo za nadu" zbog čega se sumnja da su neki javni fondovi namenjeni stranci preusmereni za njenu predizbornu predsedničku kampanju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Gvatemali uhapšena bivša prva dama (VIDEO)

Izvor: Beta, 02.Sep.2019

Vlasti Gvatemale saopštile su danas da su uhapsile Sandru Tores, bivšu prvu damu zemlje koja je bila kandidat na nedavno održanim predsedničkim izborima, pod sumnjom da je prekršila pravila finansiranja tokom izborne kampanje.Istražitelji su pretresli njen dom i odveli je na sud.Sandra Tores je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.