Tramp pobedio u još dve države

Izvor: Akter, 09.Mar.2016, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pobedio u još dve države

Pretendent za republikanskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp odneo je još dve pobede na unutrastranačkim izborima - u Mičigenu i Misisipiju

Kada je reč o rivalskoj Demokratskoj stranci, Barni Sanders pobedio je u Mičigenu, ali je Hilari Klinton povećala svoje vođstvo ubedljivom pobedom u Misisipiju.

Republikanac Ted Kruz pobedio je u Ajdahu, dok je Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Rubio imao "užasnu noć" jer je zauzeo tek četvrto mesto u Mičigenu i Misisipiju.

Za Rubija, senatora iz Floride, dodatni problem je to što će već iduće nedelje biti glasanje i u toj državi na kojem, navodi BBC, mora da pobedi da bi ostao u trci za nominaciju. Trenutni rezultati anketa, međutim, predviđaju Trampovu pobedu i u Floridi.

U četvrtoj državi gde su se republilkanci danas izjašnjavali, prebrojavanje glasova je još u toku.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp pobedio u još tri države

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2016

Pretendent za republikanskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp odneo je još tri pobede na unutrastranačkim izborima - u Mičigenu, Misisipiju i na Havajima...Kada je reč o rivalskoj Demokratskoj stranci, Barni Sanders pobedio je u Mičigenu, ali je Hilari Klinton povećala svoje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.