TREĆI I POSLEDNJI DAN PREDSEDNIČKIH IZBORA U RUSIJI: Jedna stvar se dogodila prvi put do sada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 09:03

TREĆI I POSLEDNJI DAN PREDSEDNIČKIH IZBORA U RUSIJI: Jedna stvar se dogodila prvi put do sada!

Trodnevno glasanje je počelo u petak 15. marta
U Rusiji se održava poslednji dan glasanja na predsedničkim izborima na kojima se aktuelni predsednik Vladimir Putin kandidovao za peti mandat. , a tokom prva dva dana glasalo je više od 55 odsto upisanih birača kojih u Rusiji ima 110 miliona.
Reč je o prvim predsedničkim izborima na kojima glasaju i stanovnici četiri ukrajinska regiona - Donjecke, Luganske, Zaporoške i Hersonske oblasti, koje je Rusija pripojila u septembru 2022. godine.
Ankete i istraživanja javnog mnjenja koje objavljuju ruski državni mediji pokazuju da Putin uživa podršku oko 80 odsto građana, što je više nego pre početka rata...
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.