Šutanovac: Zahtevamo i parlamentarne izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Zahtevamo i parlamentarne izbore

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac pozvao je danas na raspisivanje i parlamentarnih izbora zajedno sa predsedničkim jer je, kako je ocenio, "parlament postao pijaca, institucije su potpuno urušene, a Srbija više nema vremena za čekanje".

"Građanima Srbije je svaki dan važan i zato zahtevam da se istovremeno sa predsedničkim izborima raspišu i parlamentarni izbori. Odlaganje sednice zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << konsultacija sa Vučićem predstavlja izigravanje ustava, zakona i procedura", navedeno je u saopštenju DS.

Kako je ocenjeno, "Skupština se pretvorila u pijacu u kojoj se ne zna koliko ima preletača niti ko ima većinu".

"Dok se Vlada bavi prebrojavanjem svojih poslanika, nivo investicija u našoj zemlji je na istorijskom minimumu, zato što nijedan investitor ne vidi političku stabilnost u zemlji, koja je preduslov za ekonomski prosperitet. Istovremeno, Srbija je četvrta najsiromašnija država Evrope i je jasno da su parlamentarni izbori više nego potrebni", dodao je predsednik DS.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozicija o odlaganju sednice Skupštine posle izbora

Izvor: RTS, 01.Mar.2017

Poslanici opozicije iz DJB, Dveri i Nova Srbija - Pokret za spas Srbije negodovali su zbog odluke da se sednica Skupštine Srbije nastavi po završetku predsedničkih izbora. Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac pozvao je na raspisivanje i parlamentarnih izbora zajedno sa predsedničkim. ...

Nastavak na RTS...

Šutanovac: Zahtevamo i parlamentarne izbore

Izvor: B92, 01.Mar.2017

Beograd -- Predsednik DS Dragan Šutanovac pozvao je na raspisivanje i parlamentarnih izbora zajedno sa predsedničkim...Kako je ocenio, "parlament je postao pijaca, institucije su potpuno urušene, a Srbija više nema vremena za čekanje"..."Građanima Srbije je svaki dan važan i zato zahtevam da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.