Šutanovac: Vode DS i Tadić

Izvor: B92, 06.Maj.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Vode DS i Tadić

Beograd -- Potpredsednik DS Dragan Šutanovac izjavio da, prema nezvaničnim rezultatima te stranke, Tadić vodi na predsedničkim, a DS na izborima za parlament.

"DS će predvoditi narednu Vladu Srbije", rekao je Šutanovac novinarima u izbornom štabu DS-a i dodao da se vodi vodi "ozbiljna bitka ko će biti prvi u prvom krugu".

"Tadić ima prednost od jedan do dva odsto, i imamo prednost i na izborima za parlament i verujem će nam to omogućiti da nastavimo politiku evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << integracija", rekao je Šutanovac.

Šutanovac je naveo da su to podaci na osnovu "25 odsto u odnosu na uzorak". "Pobedićemo 20. maja u drugom krugu predsedničkih izbora, kada očekujemo veći odziv birača", rekao je Šutanovac.

Šutanovac je naveo da je DS očekivao veći odziv na današnjim izborima, i ocenio da je odziv bio manji od očekivanja zbog slave Đurđevdan.

"Verujem da ćemo motivisati birače za drugi krug", rekao je Šutanovac.

Šutanovac je rekao da DS prilikom formiranja vlade neće sarađivati sa Demokratskom strankom Srbije, Srpskom radikalnom strankom i Srpskom naprednom strankom.

"O formiranju Vlade razgovaraćemo posle drugog kruga predsedničkih izbora koji će biti održan 20. maja", rekao je Šutanovac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šutanovac: Vode DS i Tadić

Izvor: Akter, 06.Maj.2012

Potpredsednik DS Dragan Šutanovac izjavio da, prema nezvaničnim rezultatima te stranke, Tadić vodi na predsedničkim, a DS na izborima za parlament

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.