Sukob Trampovih pristalica i protivnika, ima povređenih

Izvor: Press, 14.Apr.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob Trampovih pristalica i protivnika, ima povređenih

Policija je morala da interveniše na mitingu pretendenta za nominaciju za kandidata Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa da bi prekinula sukob između njegovih pristalica i protivnika.
Foto:Tanjug
Incident se odgirao sinoć u Pitsburgu u Pensilvaniji.
Na mitingu se okupilo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << hiljade pristalica Trampa, ali i na stotine protivnika koji su demonstrirali ispred centra.
Pri kraju mitinga, strasti između dve strani su uzavrle pa su se prvo verbalno sukobili.
"SAD", "Dignite zid!", uzvikivale su Trampove pristalice, na šta su protivnici uzvratili psovkama, prenela je agencija AP.
Potom je došlo do koškanja, pa je reagovala policija.
Portparolka lokalne policije Emili Šafer je rekla je ne nekoliko osoba lakše povređeno i da među njima i policajaca, ali nije iznosila detalje.
Među povređenima je i 18-godišnji Trampov pristalica.
 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča na Trampovom mitingu, ima povrijeđenih (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2016

PITSBURG - Policija je morala da interveniše na mitingu pretendenta za nominaciju za kandidata Republikanske stranke na predsjedničkim izborima u SAD Donalda Trampa da bi prekinula sukob između njegovih pristalica i protivnika...Incident se odigrao sinoć u Pitsburgu u Pensilvaniji...Na mitingu se...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.