Šapić o predsedničkim izborima: Nema razloga da ne podržim Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 11:01

Šapić o predsedničkim izborima: Nema razloga da ne podržim Vučića

Šapić je prijatno iznenađen atmosferom i prijatnošću u međustranačkom dijalogu

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić koji je učestvovao jučerašnjem međustranačkom dijalogu bez posredovanja evroparlamentaraca, izjavio je da očekuje da učesnici, u roku od dva, tri meseca, izađu s predlozima onog što je dogovoreno i konkretnim rezultatima.

- Počeli smo o unapređenju izbornih uslova, na narednom sastanku ćemo konkretnije o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je danas Šapić, navodeći da je sastanak bio dobar.

Kako je naveo - misli da su svi prisutni iznenađeni načinom na koji je tekao, čak smo konstatovali da – kada nema kamera onda je atmosfera normalnija i ljudskija čak i među nama političarima.

-Počelo je da se razgovara o unapređenju izbornih uslova i dogovor je da se na sledećem sastanku ide korak dalje, da se razgovara detaljnije. Bio je veoma konstruktivan sastanak - rekao je Šapić.

Na pitanje da li će na predstojećim predsedničkim izborima podržati kandidaturu Aleksandra Vučića, on je rekao da to zavisi od njihovog dogovora.

- Mi danas jako dobro sarađujemo, zajedno smo na nacionalnom nivou u koaliciji, ukoliko predsednik Vučić bude odlučio da se kandiduje ne postoji nijedan razlog da ga ne podržim - rekao je Šapić.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.