SKANDAL O KOME PRIČA CELA AMERIKA: Čuveni dnevni list javno podržao jednog kandidata na predsedničkim izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 18:23

SKANDAL O KOME PRIČA CELA AMERIKA: Čuveni dnevni list javno podržao jednog kandidata na predsedničkim izborima

Kako su ocenili, za razliku od Trampa, Bajden nudi naciji luku smirenosti i kompetentnosti

Američki list Ju-Es-EJ Tudej (USA Today) prvi put od 1982. godine, od kada postoji, odlučio je da direktno stane uz nekog kandidata za predsednika SAD i danas objavio da javno podržava demokratskog kandidata Džoa Bajdena.

U tekstu koji je potpisao kolegijum urednika, čitaoci lista su pozvani da ne glasaju za republikanskog kandidata Donalda Trampa, ocenivši da on nije podoban >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za tu funkciju jer mu, navodi se, nedostaju temperament, znanje, postojanost i iskrenost "potrebni SAD od njenih predsednika". .

Kolegijum list Ju-Es-EJ Tudej je naveo da se sastoji od ideološki i demografički različite grupe novinara, koji su prekršili višegodišnju tradiciju i zauzeli stranu u trci za predsednika, prvi put od osnivanja lista.

Pre četiri godine, list je pozivao da se ne glasa za Trampa, ali tada nije direktno podržao demokratskog kandidata Hilari Klinton.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.