SANDERS OCRNIO TRAMPA: Nije znao kako da mu doskoči, pa krenuo nisko da udara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 02:06

SANDERS OCRNIO TRAMPA: Nije znao kako da mu doskoči, pa krenuo nisko da udara!

Bajden u ovom trenutku, prema procenama ima 253 elektorska glasa, Tramp 213

Senator Berni Sander, koji je bio i demokratski kandidat za predsednika, kaže da je ovo borba "Trampa protiv demokratije".

Kako je rekao, Tramp pokušava da potceni demokratiju.

Mirni protesti u nekoliko gradova

Dok se prebrojavaju glasovi na predsedničkim izborima u SAD u nekoliko gradova održani su protesti, ali nigde nije zabeleženo nasilje većih razmera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni nemiri povezani sa izborima.

Mirnih demonstracija bilo je od istoka do zapada zemlje.

U Vašingtonu je više od 1.000 ljudi protestovalo protiv republikanskog kandidata i aktuelnog predsednika Donalda Trampa, nedaleko od Bele kuće, a više stotina njih je povremeno blokiralo saobraćaj.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirni protesti u nekoliko američkih gradova

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2020

VAŠINGTON - Dok se prebrojavaju glasovi na predsjedničkim izborima u SAD u srijedu su u nekoliko gradova održani protesti, ali nigdje nije zabilježeno nasilje većih razmjera ni nemiri povezani sa izborima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bajden: Nema sumnje da pobeđujem, ostanite mirni dok se glasovi broje

Izvor: RTS, 06.Nov.2020, 00:00

Kandidat Demokratske stranke Džozef Bajden rekao je da nema sumnje da će pobediti aktuelnog predsednka Donalda Trampa na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama. Pozvao je sve da ostanu mirni dok se glasovi broje. . "Nemam sumnje da ćemo, kada se završi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.