Preminuo Nestor Kirhner

Izvor: RTS, 27.Okt.2010, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Nestor Kirhner

Nestor Kirhner, bivši predsednik Argentine u periodu od 2003. do 2007. godine, preminuo od posledica srčanog udara.

Bivši argentinski predsednik Nestor Kirhner (60) preminuo je danas od srčanog udara, navodi Rojters.

Nestor Kirhner, suprug aktuelne predsednice Argentine Kristine Fernandez Kirhner,  preminuo je u El Kalafateu na jugu Argentine.

Na funkciji predsednika Argentine bio je od 2003. do 2007. godine, a planirao je da se kandiduje na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predsedničkim izborima 2011. godine.

Nestor Kirhner je bio član argentinskog kongresa i generalni sekretar regionalne grupe država Južne Amerike UNASUR.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro bivši argentinski predsednik Nestor Kičner

Izvor: NaDlanu.com, 27.Okt.2010

BUENOS AJRES, 27. oktobra 2010. (Beta) - Bivši argentinski predsednik Nestor Kirčner preminio je danas u 61. godini, objavili su argentinski mediji. Kirčner je danas imao srčani udar u mestu Kalafate, gde je boravio sa svojom suprugom Kristinom Fernandes, aktuelnom predsednicom Argentine. Očekivalo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Argentina odlaže prvenstvo zbog smrti bivšeg predsednika

Izvor: Blic, 28.Okt.2010, 11:00

Argentinska fudbalska asocijacija (AFA) razmatra odlaganje ovonedeljenih fudbalskih utakmica zbog smrti bivšeg presednika Nestora Kirhnera...Presednik AFA Hulio Grondona rekao je u intervjuu za argentinski radio da utakmice treba odložiti a zvaničnici te organizacije će se sastati kasnije danas da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.