Izvor: Deutsche Welle, 14.Maj.2023, 08:10

Predsednički izbori u Turskoj: Erdogan, Kiličdaroglu, Ogan

Samo tri kandidata su u trci na predsedničkim izborima koji se u Turskoj održavaju ove nedelje (14. maja): dugogodišnji predsednik Redžep Tajip Erdogan, lider opozicije Kemal Kiličdaroglu i autsajder Sinan Ogan.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Deutsche Welle...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ERDOGAN ILI KEMAL? U Turskoj se danas održavaju izbori - EVO kome analitičari daju najveću šansu za pobedu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023

Predsednički i parlamentarni izbori ključni su jer će trasirati spoljnopolitički pravac kojim će se Turska kretati u budućnosti...U Turskoj se danas održavaju predsednički i parlamentarni izbori, koje su britanski Ekonomist i američki Forin polisi opisali kao najvažnije u svetu u 2023. godini!..Pravo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Predsednički izbori u Turskoj: Erdogan, Kiličdaroglu, Ogan

Izvor: Danas, 14.Maj.2023

  Samo tri kandidata su u trci na predsedničkim izborima danas u Turskoj - dugogodišnji predsednik Redžep Tajip Erdogan, lider opozicije Kemal Kiličdaroglu i autsajder Sinan Ogan, piše Dojče vele (DW) uz ocenu da poslednje ankete ukazuju da će biti uzbudljivo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.