Podržaćemo kandidata vladajuće koalicije

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Podržaćemo kandidata vladajuće koalicije"

Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas da će njegova stranka na predsedničkim izborima podržati kandidata vladajuće koalicije.

''Predsednički izbori, veoma prosto, mi smo deo koalicije. Kada se obave razgovori na nivou koalicije i ako budemo učestvovali u definisanju predloga zajedničkog kandidata onda ćemo taj predlog i podržati'', rekao je Krkobabić.

Navodeći da je njihova podrška konceptu predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vlade bila nesporna i kad nisu bili u vladi, prethodne dve godine, on je istakao da će sačekati inicijativu ključne partije u parlamentu i vladajućoj strukturi, a da će onda potpuno odgovorno pristupiti sagledavanuju tog problema.

''Ukoliko učestvujemo u definisanju tog zajedničkog kandidata, na način kako to bude predviđeno, onda ćemo apsolutno stati iza takvog kandidata'', rekao je Krkobabić odgovarajući na pitanje o predsedničkim izborima.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.