Pavlović: DJB će imati svog kandidata na predsedničkim izborima

Izvor: Blic, 28.Feb.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović: DJB će imati svog kandidata na predsedničkim izborima

Pokret Dosta je bilo imaće zasebnog kandidata na predstojećim predsedničkim izborima, saopštio je u autorskom tekstu za "Nedeljnik" potpredsednik DJB Dušan Pavlović.

Pavlović nije naveo ime kandidata, ali je odluku tog pokreta obrazložio željom da na izborima ne pobedi kandidat vladajuće koalicije, aktuelni premijer Aleksandar Vučić.

- Svejedno nam je koji će kandidat to uraditi. Peti oktobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nas uči da najviše šanse ima jedan jedinstveni kandidat opozicije, koga će podržati svi. Takav kandidat motiviše apatično biračko telo, šaljući poruku da je pobeda moguća. Poššto njega nema, Dosta je bilo će istaći svog kandidata kako bi motivisao svoje biračko telo da izadje na izbore - naveo je Pavlović.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavlović: DJB će imati svog kandidata za predsednika

Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2017

Potpredsednik Dosta je bilo (DJB) Dušan Pavlović naveo je da će Pokret na predstojeće predsedničke izbore izaći sa svojim kandidatom..."Naš cilj je da se na ovim izborima pobedi Aleksandar Vučić. Svejedno nam je koji će kandidat to uraditi. Peti oktobar nas uči da najviše šanse ima jedan...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.