Pajtić: Podrška nestranačkom kandidatu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Podrška nestranačkom kandidatu

Na predsedničkim izborima kandidat treba da bude nestranačka ličnost koja će uživati podršku što većeg dela opozicije, nevladinog sektora i građana, izjavio je za Alo predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić.

Prema njegovim rečima, predsednički kandidat koga podrži DS će sigurno biti bolji od Tomislava Nikolića, "koji predstavlja sve što ne valja u ovoj državi - urušen sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vrednosti, neznanje, bahatost".

Pajtić je najavio da će biti šef poslaničkog kluba DS u Skupštini Srbije i naglasio da se raduje skupštinskim klupama i parlamentarnom radu.

"A Vučić nek se raduje restoranu, on nije imao dan radnog staža pre nego što je ušao u taj restoran", poručio je Pajtić.

Upitan o budućnosti stranke, Pajtić je istakao da će DS "pozvati sve slobodoljubive, demokratski opredeljene organizacije, javne ličnosti, sindikate" da joj se pridruže u borbi za pravednu Srbiju.

Krajnje je vreme da DS postane organizacija iz koje se ne izlazi, već koja sabira i ujedinjuje, zaključio je Pajtić.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.