Izvor: Blic, 17.Mar.2024, 12:47

"PODNE PROTIV PUTINA" Rusi masovno na ulicama širom Rusije protestuju poslednjeg dana izbora: DUH NAVALJNOG I DALJE ŽIVI (FOTO, VIDEO)

Dugi redovi formirali su se na biračkim mestima širom 11 vremenskih zona Rusije na vreme za protest „Podne protiv Putina“ protiv predsedničkih izbora za koje se očekuje da će Vladimiru Putinu praktično pokloniti još šest godina vladavine.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO, VIDEO) Podne protiv Putina: Kolone ispred biračkih mesta, redovi i u Beogradu

Izvor: Danas, 17.Mar.2024

Кritičari Vladimira Putina i njegovog režima u Кremlju pozvali su na masovne proteste na ruskim biračkim mestima u nedelju, poslednjeg dana predsedničkih izbora koji će aktuelnom predsedniku, prema već ranijim procenama, doneti peti mandat.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.