Neverovatan kiks američke TV- kuće!(VIDEO)

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan kiks američke TV- kuće!(VIDEO)

Poznata američka komičarka toliko je dobro "skinula" kontroverznu političarku da su ih zamenili i u vestima TV-kuće Fox.

Komičarka Tina Fej, akterka serije "Televizijska posla", toliko se zanela u svoju ulogu kontroverzne političarke Sare Pelin, da ih je čak i popularna američka TV-kuća, Fox, zamenila u svojim vestima, prenosi net.hr.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Tako su na Fox Njuzu, za vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << čitanja vesti o bivšoj guvernerki Aljaske kao mogućoj kandidatkinji na sledećim američkim predsedničkim izborima umesto fotografije političarke stavili onu na kojoj je komičarka Tina Fej.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Fej je sigurno zaboleo stomak od smeha, kada je shvatila da je svojim skečom iz Saturday Night Livea, u kojem ismejava Saru Pelin, uspela da zavara i ekipu ozbiljnih vesti.

Bliznakinje kijaju u isto vreme (VIDEO)

Mađioničar jedva ostao živ!(VIDEO)

Najimpresivniji prizori naše planete koje ste ikad videli! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.