Na vreme otvorena biračka mesta u Nišu, bez većih nepravilnosti

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2017, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na vreme otvorena biračka mesta u Nišu, bez većih nepravilnosti

Svih 175 biračkih mesta u Nišu otvoreno je na vreme, u 7 sati, a osim "manjih nepravilnosti koje su odmah otklonjene", nije bilo drugih problema na otvaranju predsedničkih izbora, potvrdio je član koordinacionog tela izborne komisije za Niš Ljubiša Janić.

Neregularnosti su se, objašnjava Janić, odnosile su se na to da je na pojedinim biračkim mestima ustanovljeno da su neki od onih koji dežuraju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u srodstvu, što je zabranjeno.

Reagovano je i ta nepravilnost je otklonjena - kazao je Janić.

Danas se održavaju predsednički izbori na kojima će građani birati između 11 kandidata - Saše Jankovića, Vuka Jeremića, Miroslava Parovića, Saše Radulovića, Luke Maksimovića, Aleksandra Vučića, Boška Obradovića, Vojislava Šešelja, Aleksandra Popovića, Milana Stamatovića i Nenada Čanka.

Neko od njih će, u narednih 5 godina, biti predsednik Srbije.

Na biračkom spisku u Nišu je, prema podacima Republičke izborne komisije, 237.982 glasača.

Biračka mesta biće otvorena do 20 sati, a građani mogu da provere na kom mestu glasaju i preko sajta Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Vranju glasanje na 106 biračkih mesta

Izvor: JUGpress.com, 02.Apr.2017

VRANJE..,,Svih 106 biračkih mesta na teritoriji grada Vranja otvoreno je na vreme i glasanje se odvija bez problema”, rekao je  koordinator Radnog tela za sprovođenje predsedničkih izbora  Dušan Aritonović...Građani koji imaju pravo glasa  na uvid biračkom odboru, treba da dostave važeću...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.