Mit Romni pobedio na poslednjim preliminarnim izborima

Izvor: Vostok.rs, 27.Jun.2012, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mit Romni pobedio na poslednjim preliminarnim izborima

27.06.2012. - U SAD je zavnično završena sezona preliminarnih izbora. Na poslednjim, koji su se održali juče u državi Juta, pobedio je bivši guverner države Masačusets, Mit Romni. De fakto, on je još u aprilu pobedio u republikanskoj trci.

Zvanično će se predizborna republikanska trka završiti krajem avgusta, nacionalnom posetom partije Tempi (država Florida), na kojoj će biti i imenovan predsednički kandidat Republikanske stranke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Izbori za predsednika Amerike će se održati 6. novembra ove godine. Kandidat Demokratske partije biće trenutni predsednik SAD, Barak Obama.

Poslednje ankete javnog mnjenja pokazuju da su trenutno šanse za pobedu i Obame i Romnija praktično jednake: Obamu podržava samo 4% više birača nego Romnija.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ubeđivanje dolarima

Izvor: Politika, 27.Jun.2012

Značajna promena na američkoj predizbornoj sceni: Mit Romni nadmašuje Baraka Obamu u prikupljanju novca za kampanju..Od našeg stalnog dopisnika..Vašington – „Milane, ako stvari ostanu kakve su sada, ja ću biti prvi predsednik u istoriji koji je u kampanji za reizbor obezbedio manje novca od...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.