Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2024, 21:03

Lukašenko novim zakonom samom sebi dao doživotni imunitet od krivičnog gonjenja

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je danas potpisao zakon kojim je samom sebi dao doživotni imunitet od krivičnog gonjenja i koji sprečava opozicione lidere koji žive u inostranstvu da se kandiduju na sledećim predsedničkim izborima.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukašenko potpisao novi zakon: Dobio doživotni imunitet od krivičnog gonjenja

Izvor: 24sedam.rs, 04.Jan.2024

I članovima njegove porodice biće obezbeđena doživotna zaštita države, medicinska nega, životno i zdravstveno osiguranje

Nastavak na 24sedam.rs...

Lukašenko potpisao zakon kojim dobija doživotni imunitet od krivičnog gonjenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2024

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko potpisao je danas nov zakon koji mu daje doživotni imunitet od krivičnog gonjenja i značajno pooštrava uslove za predsedničke kandidate, sprečavajući opozicione lidere koji žive u inostranstvu da se kandiduju na buducim predsedničkim izborima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.