Ljubiša Preletačević Beli predao potpise RIK-u uz trubače (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Mar.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubiša Preletačević Beli predao potpise RIK-u uz trubače (VIDEO)

Republičkoj izbornoj komisiji večeras su predati potpisi za kandidaturu Luke Maksimovića, zvanog Ljubiša Preletavčević Beli, na predsedničkim izborima 2. aprila. Grupa građana "Beli - Samo jako" predala je 12.700 potpisa.

Nakon predaje potpisa Beli je rekao da je ovo divan dan za našu zemlju, dodavši da je bilo teško prikupiti potrebne potpise, kao i da "su mu suze pošle".

- Ovo je trenutak kada se Srbija probudila. Treba da sačekamo da vidimo da li smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prikupili dovoljno potpisa i nadam se da smo prošli, te da ćemo mene kandidovati - kazao je on.

Dodaje je da je bilo teško bez dinara sve to uraditi, ali da su mu ljudi pomagali, te da je na kraju došao u limuzini u RIK, uz povorku iz Mladenovca. Nosio je prepoznatljivo belo odelo, a pratili su ga trubači i povici "Samo jako - ave Beli".

Dok je predavao potpise, njegove pristalice su mu sve vreme skandiranjem pružale podršku.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV) BELI PREDAO POTPISE I NAJAVIO: Pobediću u prvom krugu!

Izvor: Kurir, 12.Mar.2017

...Nakon predaje potpisa Beli je rekao da je ovo divan dan za našu zemlju, dodavši da je bilo teško prikupiti potrebne potpise, dodavši da "su mu suze pošle".."Ovo je trenutak kada se Srbija probudila Treba da sačekamo da vidimo da li smo prikupili dovoljno potpisa i nadam se da smo prošli, te...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.