Leskovčani daju podršku Ljubiši Preletačeviću Belom

Izvor: JUGpress.com, 12.Mar.2017, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani daju podršku Ljubiši Preletačeviću Belom

LESKOVAC

Podršku za kandidaturu na predsedničkim izborima u Leskovcu dobio je i Ljubiša Preletačević Beli.

On je široj javnosti postao poznat nakon prošlogodišnjih lokalnih izbora, kada je u Mladenovcu osvojio 20% glasova, tako da je lista koju je on predvodio završila kao druga partija po jačini.

Uglavnom mlađi svet je u Leskovcu strpljivo čekao da svojim potpisom podrži kandidaturu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Luke Mladenovića, kako je u stvari pravo ime Ljubiše Preletačevića Belog.

Jedan od njih je i Miloš Đorđević koji kaže da je vreme da i mladi dođu na vlast i da dobiju svoju šansu, jer je siguran da će Beli da zaposli najmanje 100.000 ljudi u prvoj godini svog mandata.

Miroslav Milovanović smatra da je Srbija u mraku, da je vreme da se upali svetlo i da se nešto zaBELI za dobrobit svih nas.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.