LUKAŠENKOVA RIVALKA POZIVA NA NOVO BROJANJE GLASOVA: Trebalo bi da okončamo nasilje, pozivam vlasti da započnu dijalog

Izvor: Kurir, 14.Avg.2020, 12:41

LUKAŠENKOVA RIVALKA POZIVA NA NOVO BROJANJE GLASOVA: Trebalo bi da okončamo nasilje, pozivam vlasti da započnu dijalog

Protivkandidatkinja beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka na nedavno održanim predsedničkim izborima, Svetlana Tihanovskaja, pozvala je danas svoje pristalice da potpišu onlajn peticiju u kojoj traže ponovno prebrojavanje glasova sa izbora održanih prošle nedelje, a na kojima veruje da je pobedila.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Započnite dijalog": Lukaešnkova rivalka poziva ponovno brojanje glasova i MIRNE DEMONSTRACIJE

Izvor: Blic, 14.Avg.2020

Protivkandidatkinja beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka na nedavno održanim predsedničkim izborima, Svetlana Tihanovska, pozvala je danas svoje pristalice da potpišu onlajn peticiju u kojoj traže ponovno prebrojavanje glasova sa izbora održanih prošle nedelje, a na kojima veruje da je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.