Kfor povlači rezervne snage

Izvor: RTS, 24.Maj.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor povlači rezervne snage

Rezervni sastav Kfora uspešno okončao misiju na Kosovu, rekao komandant Erhard Drevs. Počelo povlačenje 700 austrijskih i nemačkih vojnika koji su bili poslati zbog održavanja izbora.

Kfor je počeo povlačenje 700 vojnika iz rezervnog sastava koji su bili angažovani prethodne tri nedelje na Kosovu, radi pojačanja međunarodnim vojnim snagama tokom održavanja republičkih i predsedničkih izbora u Srbiji.

Na smotri jedinice na prištinskom aerodromu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << komandant Kfora Erhard Drevs je rekao da je rezervni sastav nemačkih i austrijskih vojnika uspešno okončao misiju.

Komandant Kfora je ponovio da je povod za dolazak vojnika bilo obezbeđivanje sigurnosti, jer su postojale loše loše naznake za održavanje izbora.

Povlačenje 700 vojnika iz rezervnog sastava Kfor-a odvijaće se u narednih sedam dana.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kfor povlači rezervne snage

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2012

Rezervni sastav Kfora uspešno je okončao misiju na Kosovu, rekao je komandant Erhard Drevs. Počelo je povlačenje 700 austrijskih i nemačkih vojnika, koji su bili poslati zbog održavanja izbora...Kfor je počeo povlačenje 700 vojnika iz rezervnog sastava koji su bili angažovani prethodne tri nedelje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.