Janković: Vučićeve tvrdnje o nasilju su manipulacije

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Vučićeve tvrdnje o nasilju su manipulacije

Izborni štab predsedničkog kandidata Saše Jankovića osudio je, kako se navodi, pretnje premijera Aleksandra Vučića i "njegove propagandne mašine" da će bilo ko ugrožavati bilo koga posle izbora. Janković je te tvrdnje nazvao manipulacijom i zastrašivanjem Srbije koja će "prestati danom proglašenje rezultata predsedničkih izbora".

- Aleksandar Vučić oduvek i stalno preti, tvrdeći da to neko drugi radi - državnim udarima, ratovima, strancima, službama, banderama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << atentatima, šamarima, penzijama, padanjem aviona. Nijedna vlast, niti samovlašće nije večno, u Srbiji će ubrzo ponovo raditi institucije - policija, tužilaštvo, slobodno sudstvo. Građane, uključujući naravno i članove i simpatizere Srpske napredne stranke, uskoro niko neće zastrašivati ni sobom ni drugima - navodi se u saopštenju.

Izborni štab Jankovića je dodao da je zakon jedino čega treba da se plaši Aleksandar Vučić i svi koji danas zloupotrebljavaju položaj, prete, špijuniraju, otpuštaju, zastrašuju, ucenjuju i tlače pokušavajući na silu da prigrabe i zadrže svu vlast i novac.

- Bez straha, simpatizeri Srpske napredne stranke, brzo ćemo svi biti ravnopravni građani, a zakon i institucije, koje su danas ućutkane i ne štite druge, sutra će ravnopravno štititi i vas - poručio je u saopštenju predsednički kandidat Saša Janković.

(Telegraf.rs/Beta)


Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.