Janković: Manipulacije Vučićeve propagandne mašinerije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Manipulacije Vučićeve propagandne mašinerije

Pretnje Aleksandra Vučića i njegove propagandne mašine da će bilo ko ugrožavati bilo koga posle izbora još jedna su manipulacija i zastrašivanje Srbije koje će prestati danom proglašenja rezultata predsedničkih izbora, navodi se u saopštenju Izbornog štaba Saše Jankovića.

Janković predstavlja Srbiju bez straha za sve građanke i građane, bez obzira na njihovo političko opredeljenje, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se u saopštenju.

Aleksandar Vučić oduvek i stalno preti, tvrdeći da to neko drugi radi - državnim udarima, ratovima, strancima, službama, banderama, atentatima, šamarima, penzijama, padanjem aviona, rekao je Janković.

Nijedna vlast, ni samovlašće nije večno. U Srbiji će ubrzo ponovo raditi institucije – policija, tužilaštvo, slobodno sudstvo, poručio je Janković.

Građane, uključujući naravno i članove i simpatizere Srpske napredne stranke, smatra on, uskoro niko neće zastrašivati ni sobom, ni drugima.

Prema rečima Jankovića, zakon je jedino čega treba da se plaši Aleksandar Vučić i svi koji danas zloupotrebljavaju položaj, prete, špijuniraju, otpuštaju, zastrašuju, ucenjuju i tlače, pokušavajući na silu da prigrabe i zadrže svu vlast i novac.

Bez straha, simpatizeri SNS, ubrzo ćemo svi biti ravnopravni građani, a zakon i institucije, koje su danas ućutkane i ne štite druge, sutra će ravnopravno štititi i vas, poručio je Janković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.