Institucije prethodnog režima u Crnoj Gori Milatović uporedio sa Potemkinovim selima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jul.2023, 12:08

Institucije prethodnog režima u Crnoj Gori Milatović uporedio sa Potemkinovim selima

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović je ocenio da je 2020. godine prvi put u istoriji došlo do demokratske promene vlasti u zemlji. Proces demokratskih promena u Crnoj Gori, kako je rekao, zaokružen je njegovom pobedom na predsedničkim izborima. Predsednik Crne Gore je nastupao na spoljnopolitčkom komitetu Evropskog parlamenta (AFET), gde je naglasio da prethodni režim nije imao političku volju za promenama u pristupnom procesu, a da nakon promena, u Crnoj Gori postoji nova generacija...
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Milatović u Evropskom parlamentu: Srbija bitan ekonomski partner Crnoj Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2023

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas na sednici Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta da je Srbija bitan ekonomski partner, i da je, kako je naveo, razumno sa takvim partnerom ostvariti dobre odnose.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.