I PORED MNOGOBROJNIH ISPADA I SEJANJA MRŽNJE: Kolinda i dalje najpopularnija u Hrvatskoj, ali I TO SE MENJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I PORED MNOGOBROJNIH ISPADA I SEJANJA MRŽNJE: Kolinda i dalje najpopularnija u Hrvatskoj, ali I TO SE MENJA

Kada bi sada bili održani predsednički izbori u Hrvatskoj aktuelna predsednica i kadidat HDZ Kolinda Grabar-Kitarović osvojila bi 28,5 odsto glasova.

Kandidat SDP Zoran Milanović osvojio bi 24,8, a na trećem mestu bio bi nezavisni kandidat Miroslav Škoro sa 18,2 procenata glasova, navodi se u anketi HRejtinga koja je u subotu objavljena.

Međutim, od 21. maja, kada je poslednji put bila objavljena anketa, Grabar-Kitarovićeva je izgubila 6,17 odsto podrške, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a da je gotovo isto toliko napredovao Zoran Milanović za 6,27.

Najveći napredak ostvario je Miroslav Škoro jer je podrška koju ima među biračima veća za 8,86 procenata u odnosu na istraživanje sprovedeno u maju.

HRejting je naveo da je u istraživanju ispitano 1.400 osoba sa pravom glasa, kao i da je statistička greška od plus-minus 2,62 odsto, a nivo pouzdanosti 95 procenata.

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.