ESF: Da ne zavlada mrak

Izvor: B92, 30.Jan.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESF: Da ne zavlada mrak

Beograd -- Predstavnici Evropskog studentskog foruma (ESF) poručili su da ne žele da u Srbiji posle drugog kruga predsedničkih izbora zavlada mrak.

Kako je Beti rekla portparolka ESF Tamara Šereš predstvanici te organizacije će građanima podeliti 10.000 sijalica i simbolično pokazati da Srbija ne sme da se vrati u 1990. godine.

Akcija "Da u Srbiji ne zavlada mrak!" organizovana je na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Cvetnom trgu u Beogradu, gde 40 predstavnika ESF-a deli sijalice koje su kupljene od članarina i sitnih donacija toj organizaciji.

"Ne smemo da se kockamo i ne smemo da pogrešimo", poručila je Šereševa.

Dodala je da će akcija trajati celo popodne i navela da ESF broji 2.000 članova, studenata univerziteta u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.