Dvejn Džonson želi da se kandiduje za predsednika!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvejn Džonson želi da se kandiduje za predsednika!

Dvejn Džonson, poznatiji i kao The Rock, koji se prošle godine našao na vrhu Forbsove liste najplaćenijih glumaca na svetu, otkrio je da ozbiljno razmišlja da se kandiduje na budućim predsedničkim izborima.

Osim što je prošle godine bio jedan od najplaćenijih glumaca, Dvejn je dobio i titulu najseksipilnijeg muškarca na svetu. On ozbiljno razmišlja da se uskoro posveti politici. - Za razliku od Donalda Trampa, moja politika temeljila bi se na saradnji, ne na zidovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << - rekao je Dvejn.

On je otkrio i kako je uopšte počeo da razmišlja o kandidaturi. - Pre godinu dana sam počeo o tome da razmišljam sve više i više. Moram još da razmislim, jer želim da budem što iskreniji i imam što više poštovanja prema takvom potezu - rekao je glumac, prenosi Blic.

Kada bi se kandidovao na izborima, Džonson kaže da bi bio nezavisni kandidat. A dok se to ne desi publika širom sveta moći će da ga uskoro vidi u filmu ''Čuvari plaže'', rimejku popularne serije.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Najplaćeniji glumac na svetu želi da se kandiduje za predsednika

Izvor: B92, 15.Maj.2017, 18:00

Glumac Dvejn Džonson našao se prošle godine na vrhu Forbsove liste najplaćenijih glumaca. Ipak, čini se da sada ima ozbiljne namere...Naime, glumac je izjavio kako ozbiljno razmišlja da se kandiduje za predsednika na sledećim izborima...Portugalac koji je osvojio Evropu: "Danas pobediš, sutra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.