Boško Obradović gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Obradović gost Novog dana

O predstojećim predsedničkim izborima, kakvu bi politiku trebalo da vodi predsednik Republike u narednom periodu, o društveno-političkim aktuelnostima, u temi jutra Novog dana govoriće lider Dveri, Boško Obradović.

Štampu lista i aktuelnosti komentariše pisac Vladimir Tabašević.

U rubrici "Čitamo" Dušan Miklja predstaviće novo, dopunjeno izdanje romana "Hronika nastranosti", u kome su sabrane istinite priče o vladarima, vlasti i podaništvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
U beogradskom Centru za kulturnu dekontaminaciju predstavljen je roman "Moj život" Vladimira Velebita, diplomate i učesnika narodnooslobodilačke borbe u Drugom svetskom ratu. Na promociji, između ostalih, učestvuju istoričarka Latinka Perović i poslednji ministar spoljnih poslova SFRJ, Budimir Lončar.

Sa njima ćemo, u regionalnoj temi pokrenuti pitanje odnosa političkih elita i društava u regionu prema tekovinama narodnooslobodilačke borbe. Govorićemo i o fenomenu o kome se u poslednje vreme često govori a koji se tiče "revizije" istorije, ustašstvu i četništvu, regionalnim odnosima i saradnji.

Sopran Ana Petrović debitovaće na sceni Narodnog pozorišta u ulozi Tatjane, u operi "Onjegin", 29. januara, rađenoj po romanu u stihovima "Evgenije Onjegin" Aleksandra Sergejeviča Puškina. Tim povodom Ana Petrović je gošća Novog dana.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori,   Dveri

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.