Bajden pobedio u još jednoj zemlji, Tramp: Zapamtite

Izvor: B92, 24.Nov.2020, 19:02

Bajden pobedio u još jednoj zemlji, Tramp: "Zapamtite"

Pensilvanija -- Potvrđeno je - Džo Bajden je pobednik na predsedničkim izborima u Pensilvaniji, napisao je na svom nalogu na Tviteru guverner te američke države Tom Volf.

On je naveo da je Pensilvanija potvrdila rezultate izbora održanih 3. novembra za predsednika i potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država, preneo je "Njujork post".

Kao što zahteva savezni zakon, potpisao sam sertifikat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o glasovima elektora za Džoa Bajdena i Kamilu Haris, napisao je guverner Tom Volf na Tviteru.

Aktuelni predsednik SAD Donald Tramp oglasio se na Tviteru povodom objave Uprave za opšte usluge (GSA) u SAD.

"Zapamtite, GSA je bio sjajan i Emili Marfi je učinila sjajan posao, ali GSA ne određuje ko će biti sledeći predsednik Sjedinjenih Država", napisao je on.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PENSILVANIJA: Bajden potvrđen kao pobednik u toj državi, tvrdi demokratski guverner Tom Volf

Izvor: Kurir, 24.Nov.2020

Demokrata Džo Bajden potvrđen je za pobednika na predsedničkim izborima u Pensilvaniji, napisao je danas na svom Tviter nalogu guverner te američke države Tom Volf.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.