Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2021, 21:48

Anketa: Kandidatkinja francuske desnice mogla bi da pobedi na predsedničkim izborima

Valeri Pekres, kandidatkinja desničarske stranke Republikanci (Les Republicains) na predsedničkim izborima u Francuskoj zakazanim na proleće, dobila bi 20 odsto glasova u prvom krugu, i pobedila bi sadašnjeg predsednika, centristu Emanuela Makrona (Emmanuel Macron) u drugom krugu, rezultati su najnovije ankete koju danas prenose tamošnji mediji.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Anketa: Kandidatkinja francuske desnice mogla bi da pobedi na predsedničkim izborima

Izvor: Beta, 07.Dec.2021

Valeri Pekres, kandidatkinja desničarske stranke Republikanci (Les Republicains) na predsedničkim izborima u Francuskoj zakazanim na proleće, dobila bi 20 odsto glasova u prvom krugu, i pobedila bi sadašnjeg predsednika, centristu Emanuela Makrona (Emmanuel Macron) u drugom krugu, rezultati su najnovije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.