AFP: Šta ako predsednički kandidat u SAD umre ili se povuče iz trke

Izvor: Danas, 04.Okt.2020, 12:57

AFP: Šta ako predsednički kandidat u SAD umre ili se povuče iz trke

Nikada se dosad nije dogodilo da je kandidat na američkim predsedničkim izborima umro ili morao da se povuče iz trke pred izbore, ali je hospitalizacija predsednika  SAD Donalda Trampa zbog korona virusa mesec dana uoči izbora 3. novembra otvorila pitanja šta će se dogoditi ako do toga dođe, piše AFP.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Coronavirus

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

OVAKO FUNKCIONIŠU AMERIČKI IZBORI: Šta bi moglo da se desi ukoliko predsednički kanditat umre ili se povuče iz izborne trke?

Izvor: Kurir, 04.Okt.2020

Nijedan kandidat na američkim predsedničkim izborima do sada nije preminuo ili je morao da se povuče uoči samih izbora. Međutim, hospitalizacija predsednika SAD-a Donalda Trampa, zbog zaraze koronavirusom samo mesec pred izbore 3. novembra, podstakla je brojna pitanja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.