Klintonova se odmara, na poslu sledeće nedelje

Izvor: Press, 04.Jan.2013, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klintonova se odmara, na poslu sledeće nedelje

Njena portparolka Viktorija Niland izjavila je da se Klintonova trenutno odmara kod kuće, ali da razgovara sa svojim saradnicima i da "odlično zvuči, raspoložena je i spremna za akciju", javio je AP.
Tačan datum kada će se Klitonova vratiti na posao još nije poznat, a doktori su je, nakon što je juče otpuštena iz bolnice, savetovali da zasad ne putuje u inostranstvo.
Klintonova je zadržana na lečenju u Prezbiterijanskoj bolnici u nedelju, nakon što je tokom pregleda ustanovljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da u veni između lobanje i mozga ima ugrušak, nastao kao posledica potresa mozga koji je imala u decembru.
Doktori primenjuju terapiju antikoagulantima, lekovima koji sprečavaju i leče trombozu, i izrazili su uverenje da će se Klintonova potpuno oporaviti.
Pogledaj vesti o: Posao u inostranstvu

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klintonova na poslu sledeće nedelje

Izvor: B92, 04.Jan.2013

Njujork -- Državna sekretarka SAD Hilari Klinton na posao će se vratiti sledeće nedelje, nakon što je u bolnici u Njujorku provela tri dana zbog tromba u veni blizu mozga...Njena portparolka Viktorija Niland izjavila je da se Klintonova trenutno odmara kod kuće, ali da razgovara sa svojim saradnicima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.