Petak, 04.01.2013.

08:52

Klintonova na poslu sledeće nedelje

Državna sekretarka SAD Hilari Klinton na posao će se vratiti sledeće nedelje, nakon što je u bolnici u Njujorku provela tri dana zbog tromba u veni blizu mozga.

Izvor: Tanjug

Default images

Njena portparolka Viktorija Niland izjavila je da se Klintonova trenutno odmara kod kuće, ali da razgovara sa svojim saradnicima i da "odlično zvuči, raspoložena je i spremna za akciju", javio je AP.

Tačan datum kada će se Klitonova vratiti na posao još nije poznat, a doktori su je, nakon što je u sredu otpuštena iz bolnice, savetovali da zasad ne putuje u inostranstvo.

Klintonova je zadržana na lečenju u Prezbiterijanskoj bolnici u nedelju, nakon što je tokom pregleda ustanovljeno da u veni između lobanje i mozga ima ugrušak, nastao kao posledica potresa mozga koji je imala u decembru.

Doktori primenjuju terapiju antikoagulantima, lekovima koji sprečavaju i leče trombozu, i izrazili su uverenje da će se Klintonova potpuno oporaviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

17 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: