Izvor: Danas, 09.Dec.2022, 13:34

Zekić: Ne sećam se da sam se žalila da sam ugrožena, pomešali ste me sa Jelenom Obućinom

Savet REM-a sinoć je doneo odluku o obustavi rada navodeći kao razlog pritiske i ugroženu bezbednost zaposlenih od strane nezavisnih medija, opozicionih stranaka i nevladinog sektora. Na pitanje ko ih konkretno ugrožava, predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić kaže da smo je pomešali sa nekim, da ona nije Obućina, te da mediji Junajted grupe “ucenjuju i siluju” REM.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Igor Božić: Zekić izvrće činjenice, a premijerka ne vidi problem u nepoštovanju rokova institucija

Izvor: Danas, 09.Dec.2022

Savet REM-a sinoć je doneo odluku o obustavi rada zbog “ugroženosti i pritisaka” od, kako su naveli, strane opozocionih političara, civilnog sektora i nezavisnih medija. Predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić rekla je za Danas da mediji Junajted grupe “ucenjuju i siluju” REM, te da ona nije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.