Završetak radova na fiskulturnoj sali u Mačvanskoj Mitrovici do kraja oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2023, 12:03

Završetak radova na fiskulturnoj sali u Mačvanskoj Mitrovici do kraja oktobra

Radovi na izgradnji fiskulturne sale pri OŠ "Dobrosav Radosavljević Narod" u Mačvanskoj Mitrovici odvijaju se predviđenom dinamikom. Završeni su zemljani radovi, izliven je temelj, a u toku je postavka konstrukcije sa betonskim panelnim zidovima. Tim tempom, sala će biti završena do kraja oktobra, rekla je gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović.

Bez obzira na vremenske uslove, sa izgradnjom sale se ne staje. Nadležni su zadovoljni dinamikom radova, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaposleni u osnovnoj školi.

Završeni su zemljani radovi, izliven je temelj i trenutno se postavlja konstrukcija sa betonskim panelnim zidovima.

Ako se tako nastavi, radovi će biti završeni u predviđenom roku, do 31. oktobra ove godine.

Ova multifunkcionalna fiskulturna sala sa pomoćnim objektima i pristupnim putevima prostiraće se na 2.200 kvadratnih metara, od čega je fiskulturna sala 1.000 kvadratnih metara.

Osim fiskulturne sale, u objektu će biti smeštene i svlačionice sa toaletima i tuševima, toalet za osobe sa invaliditetom, spravarnica, tribine na dva nivoa koje će imati 205 sedećih mesta, kao i kuhinja sa pratećim prostorijama i velika trpezarija kapaciteta 120 stolica, garderober, kabinet za tehničko obrazovanje, prostor za dnevni boravak, stan za domara sa radionicom.

Sama fiskulturna biće pogodna za više dvoranskih sportova: košarku, odbojku, mali fudbal, tenis i gimnastiku.

Po svojim karakteristikama i funkionalnosti, ovo će biti i hala za razna dešavanja i manifestacije.

Celokupan objekat je nezavistan od nastavno-administrativnog dela škole i biće na raspolaganju i građanstvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.