Završena rasprava

Izvor: S media, 19.Mar.2010, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena rasprava

Skupština Srbije završila je danas raspravu o svim tačkama dnevnog reda prve sednice redovnog prolećnog zasedanja, a glasanje je zakazano za utorak, 23. mart.

Skupština u utorak u podne treba da se izjasni o 37 tačaka dnevnog reda.

Poslanici su danas razmotrili amandmane na predložene zakone o oznakama geografskog porekla, amnestiji, izmenama i dopunama zakona o državnom premeru i katastru, medjunarodnom prevozu u drumskom saobraćaju, kao i o nekoliko medjunarodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sporazuma.

Polemike je najviše bilo o Predlogu zakona o amnestiji tokom koje su poslanici opozicije uputili niz kritika na stanje u Vojsci Srbije, aposlanici Srpske radikalne stranke su poručili i da zakona "legalizuje dezerterstvo".

Popodnevnu raspravu o izmenama Zakona o medjunarodnom prevozu u drumskom saobraćaju obeležila je polemika poslanika SRS i ministra za infrastruktru Milutina Mrkonjića oko izdavanja dozvola prevoznicima.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.