Zaplenjena marihuana, uhapšen osumnjičeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena marihuana, uhapšen osumnjičeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu uhapsili su J. Đ. (35) sa područja Šida, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa njegove kuće policija je pronašla i zaplenila 125 grama opojne droge marihuane i manju količinu semenki indijske konoplje.

Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, sudskim rešenjem, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Policija naišla dok su zalivali zasad indijske konoplje

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Sep.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su D. V. (1988) i M. M. (1988) iz Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija je osumnjičene zatekla dok su zalivali zasad sa 74 stabljika...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.